Tento web používá k personalizaci reklam soubory cookies, které mohou sbírat některé vaše osobní údaje. S jejich užitím souhlasím / nesouhlasím. Více informací.

Jed ve službách krásy

Kosmetika

Jed ve službách krásy

JED – látka od pradávna opředena mnoha tajemstvími. Symbol moci a intrik. Vzpomeňme například na slavnou a krásnou Kleopatru, která pro svůj dobrovolný odchod z tohoto světa zvolila jed kobry. Všichni jistě znáte pohádku o Sněhurce, ve které se chtěla zlá královna zbavit půvabné dívky otráveným jablkem.

V rostlinné i živočišné říši se vyskytuje velké množství jedů s nejrůznějšími účinky. A tak není divu, že právě tyto látky byly často součástí různých lektvarů, medikamentů a mazání,  jenž  měly zastavit stárnutí,  vyhladit vrásky a zabránit ztrátě životní síly a energie. Neboť touha  udržet si věčnou krásu a mládí je stará jako lidstvo samo. Posedlost lidí po zachování těchto atributů přetrvává do dnes. Ba co víc je silně podporována médii, která vytváří tzv. kult mládí. Velkou roli zde hraje i fakt, že se prodlužuje lidský život. Lidé jsou i ve vysokém věku stále velmi aktivní a je tedy zároveň kladen velký důraz na vzhled.

Zkrátka vypadat mladě, zdravě a svěže je to, co frčí!

A právě tato skutečnost je hybnou silou v hledání ,  zkoumání a vývoji aktivních látek, které zpomalují stárnutí a dokážou napravit škody, jenž postupující čas na pleti již způsobil. Jedy hrají nezastupitelnou roli v péči o pleť moderní ženy.  (Ale i muže, proč ne !) J

Všichni známe například účinky botulutoxinu čili botoxu.

Moderní věda a výzkum jdou však ještě dál a objevily mnohem účinnější, ale zároveň šetrnější a bezpečnější  zbraň v boji proti vráskám. Je to M-CONOTOXIN III – jeden z nejsilnějších jedů na světě, kterým se vědci inspirovali při hledání elixíru mládí.

Tento jed se nachází v ulitách měkkýše CONUS žijícího  v  hlubinách oceánu. Výzkumníkům se podařilo  rozluštit kód tohoto jedu a vytvořili tak bezpečnou látku, která dokáže vymazat vrásky z vaší tváře. V laboratořích  RVB SKINLAB tak spatřilo světlo světa sérum  YOUTH VENOM s aktivní látkou M- CONOTOXIN III. Je to první sérum, které působí na oba typy vrásek – statické vznikající stárnutím, ale především na vrásky dynamické čili mimické. DDP je první kosmetická značka  v Evropě, která vytvořila sérum s M- CONOTOXIN III.

A jak M-CONOTOXIN III  vzniká  a  působí ?

M- CONOTOXIN III je reprodukován v laboratořích pomocí sofistikovaných genomických studií. Je zbaven toxického paralyzujícího smrtícího účinku, což umožnilo objevit mimořádnou schopnost okamžitě uvolnit a vyhladit pokožku. Je účinný i na ty nehlubší vrásky. Uvolňuje kožní mikrostahy a snižuje počet, objem a hloubku vrásek. Zvláště pak na výrazových vráskách, které jsou způsobeny kontinuální svalovou kontrakcí, je M-CONOTOXIN III  velmi účinný. Dokáže blokovat otevření kanálů sodíkových iontů na úrovni svalové buňky, a tím je  zamezeno  vnikání sodíku přes kanál, který je zodpovědný  za aktivaci stahů buněčných membrán a vznik vrásek.

Zmiňovala jsem botox – hit posledních let v boji proti vráskám.

M- CONOTOXIN III je mnohem účinnější a bezpečnější a svými výsledky předčí botox v mnoha směrech.

Tak už neváhejte a odhalte tajemství magicky černého flakónu ukrývající přírodní sílu, která si poradí s vráskami!

Smějte se, užívejte si života a starost o vaše vrásky svěřte YOUTH VENOM! J


Autor: Kosmetické studio Alissa beauté (29.04.2016)

zde nás můžete sledovat na facebooku